Ragne Wiklund

Jeg får ikke rundene så billig som jeg ønsker i starten og så har jeg ikke krefter til å gå så bra på skøyter som jeg ønsker sier. Dermed endte hun 125 sekunder bak bronsevinner Lollobrigida fra Italia.


Wk Teams Achtervolging 2021 Antoinette De Jong Ireen Wust En Irene Schouten Sport Schaatsen

Ragne Wiklund startet fornuftig gikk godt teknisk men det holdt ikke mot slutten.

. Isabelle Weidemann of Canada and Ragne Wiklund of Norway in action during the womens 3000m speed skating race at the National Speed Skating Oval in Beijing on Saturday. Weidemann who was part of the Canadian foursome who finished a heartbreaking fourth in the team pursuit in Pyeongchang raced like the hunter in her pairing with Norways Ragne Wiklund on. In the mens 500 Japan took the top two spots.

Jeg føler meg i greit slag så jeg tenker at jeg skal komme tilbake på 5000-meteren svarer hun på spørsmål om årsak til at hun ikke fikk dreisen på løpet. Jeg får ikke rundene så billig som jeg ønsker i starten og så har jeg ikke krefter til å gå så bra på skøyter som jeg ønsker sier. Det er et overskudd som ikke er til stede.

Ragne Wiklund fikk tiden 15656 som er drøyt fire sekunder bak hennes personlige rekord fra Calgary for to måneder siden. SUSANA VERAReuters 3 of 35. Yamato Matsui won in 34048 and Wataru Monshige was second at 34091.

No Norwegian woman has ever won a medal in the discipline but Wiklund has emerged as a contender at 21. Ragne Wiklund startet fornuftig gikk godt teknisk men det holdt ikke mot slutten. Laurent Dubreuil of Canada was third.

Men jeg har ikke noe svar. Det er et overskudd som ikke er til stede. Ragne Wiklund of Norway edged Bowe for the world title last season in the 1500m.

Dermed endte hun 125 sekunder bak bronsevinner Lollobrigida fra Italia. Det er sikkert en årsak.


2019 Patrick Roest Mannen Schaatsen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel